Iris - Sairauskassojen sähköinen asiointipalvelu
iris.login
Iris-palveluTervetuloa Iris palveluun

Kirjaudu omalla käyttäjätunnuksellasi sisään palveluun.

Kertakäyttösalasanan numero kysytään seuraavalla ruudulla.


Voimassaolevan sanasanalistan numero on {{ login.kksltun }}.


Anna salasanalistastanumeroa {{ login.kksnum }}vastaava tunnus.

Ohjeita tunnistautumiseen

Jos sinulla on järjestelmän tunnukset olemassa
Voit kirjautua viereisen ruudun kautta sisään järjestelmään, ja pääset katsomaan omia tietojasi, sekä myös lähettämään korvauksia ja liitteitä.
Tietoina annetaan kassan tunnus, oma käyttäjätunnuksesi ja kiinteä salasana jonka olet valinnut tunnusta haettaessa. Sen jälkeen järjestelmä kysyy vielä kassan lähettämän salasanalistan perusteella satunnaista kertakäyttöavainta.


Jos sinulla ei ole vielä tunnusta palveluun
Jos olet kassan jäsen, niin voit hakea aluksi tunnuksen jolla pääset sisään palveluun. Tunnuksen avauksen yhteydessä kassa tekee muutoksen varsinaiseen korvausjärjestelmään siten että sinun tietosi kytketään mukaan tähän palveluun, ja tarvittaessa luo salasanalistan jolla pääset kirjautumaan.
Tunnuksen haku voidaan tehdä ylävalikon toiminnosta Hae tunnusta


Lisää ohjeita
Tarkempia ohjeita löydät toiminnosta Ohjeita

Mikä on Iris-palvelu

Iris  on sairauskassojen yhteinen palvelu joustavaan sähköiseen asiointiin.

Sähköisessä palvelussa jäsenet voivat lähettää korvaushakemukset ja liitteet nopeasti omaan kassaansa, ja voivat seurata sen etenemistä käsittelyssä.

Sähköinen palvelu nopeuttaa myös tiedonkulkua, ja tarvittavat hakemuksen lisätiedot saadaan nopeasti käsittelyyn mukaan.

Myös yhteystietojen muutokset hoituvat sähköisessä asioinnissa joustavasti ja tietojen oikeellisuus on sieltä helppo tarkistaa; esim. tilinumero tms.